עודד סיידא

יליד 1978 אבא של אמי.

ב20 שנה האחרונות שף, בעלים של מסעדות, יועץ קולינרי בארץ ובחו״ל.

מאז ומתמיד חוקר עודד שוקולד על כל מרכיביו וטעמיו בארץ ובעולם. 

לפני 3 שנים בשנת 2020 התחיל לבנות את המותג 

Oded saida : chocolatier

עודד משלב טכניקות מסורתיות עם טכניקות חדשניות בצירוף חומרי הגלם מהטובים בעולם.

בשנה האחרונה נמכרים הפרלינים שלו ללקוחת רבים שחלק גדול מהם הפכו לקבועים. 

עודד לא נח לרגע ומאתגר את קהל לקוחותיו בטעמים חדשים ומפתעים.  

"בשבילי שוקולד אף פעם לא חד פעמי

בשבילי שוקולד הרבה יותר מתוק ממילים 

שוקולד לוקח אותי למרחבים של טעם לא יודעים  

שוקולד מניח אותי במקומות הכי יצירתיים כשף

מרתק אותי לייצר שפה חדשה של טעמים ”